Loopbaanbegeleiding

Ypsilix - doolhof

Loopbaanvragen – Programma Jij bent aan Zet!

Als je door je oogharen naar een 3- tot 10 jarig kind kijkt, kun je de richting van zijn of haar loopbaan vaak al heel goed duiden. Niet met de functietitel en bijbehorend salaris, wel de richting. Natuurlijke talenten en drijfveren zijn al jong (en dan nog heel puur) zichtbaar.

 

Ingesleten patronen, veeleisende ouders, een onhandige mentor of leidinggevende, groepsdruk, de partner, financiële druk: allerlei ‘ruis en gedoe’ wat er voor zorgt dat jonge kind afslagen neemt in zijn of haar loopbaan die belemmerend werken.

 

Loopbaanvragen ontstaan dan ook niet plotseling. Je merkt dat je met minder plezier naar je werk gaat. Of je lichaam begint zich te verzetten en je valt uit als gevolg van fysieke beperkingen. Of je hebt al jaren geen juichende beoordeling meer gehad en je hebt het gevoel dat je niet meer voldoende ‘brengt’. Of je merkt dat er steeds minder energie door je lijf borrelt. Of je brandt letterlijk en langzaam op en je gaat mentaal met pensioen lang voordat je pensioengerechtigde leeftijd zich aandient.

 

 

Begeleiding en coaching

Een professioneel, gestructureerd en gedegen loopbaanadvies traject kan je helpen weer terug te gaan naar je eigen basis. Wat zijn jouw talenten en drijfveren en ‘doe’ je daar wel voldoende van? En wat kun je morgen concreet anders gaan doen?
In het programma ‘jij bent aan Zet’ krijg je een aantal praktische oefeningen aangereikt die je inzicht gaan geven op je loopbaan en de keuzes die je daarin maakt of juist niet maakt.
In het intake gesprek bepalen we samen waar je precies mee aan de slag wil en op basis van een coachplan gaan we aan de slag. Jij doet zelf het werk, ik loop graag een eindje met je op en ik reik aan wat je nodig hebt om je antwoorden te vinden op je eigen loopbaanvraagstuk.
Je sluit het traject af met je eigen Persoonlijk Ontwikkel- en Actie Plan voor de vervolgstappen in je loopbaan.

 

 

Tarieven
  • Het intakegesprek is gratis!
  • Het standaardtarief voor het volledige traject ‘Jij bent aan Zet’ bedraagt € 500,00, exclusief BTW. Hierin inbegrepen zijn de intake, vier sessies en een werkboek met huiswerkopdrachten.
  • Extra sessies zijn altijd in te plannen op behoefte en kosten € 80,00, exclusief BTW.

 

Bel gerust om een intake gesprek te plannen (06-362 49 670) of stuur een mail naar info@ypsilix.nl.

 

Jij bent aan zet!