Yoga

YOGALES

Vanaf dinsdag 20 augustus geef ik van 10.00 uur tot 11.15 uur yogales bij De Flierefluiter in Hilvarenbeek.

Op donderdagavond van 19.15 uur tot 20.30 uur geef ik yogales bij de Wildacker in Goirle.

Wil je iets meer ruimte in je lijf gaan voelen, je hoofd tot rust brengen of gewoon even lekker ontspannen en toch fysiek bezig zijn? Je bent van harte welkom. Stuur een mail naar info@ypsilix.nl of stuur een Whatsapp naar 06- 36 24 96 70  en ik neem contact met je op over de mogelijkheden.  

Meer achtergrond informatie over Yoga

Aanmelden/kosten Yoga :

Je bent van harte welkom om eenmalig een proefles te komen doen. De kosten voor een losse proefles bedragen 5 euro. Besluit je daarna een vaste deelnemer te worden van mijn yogalessen, dan breng ik de kosten van de proefles in mindering op het kwartaalbedrag (kwartaalkosten variëren per periode, afhankelijk van het aantal lessen wat ik in het betreffende kwartaal kan inplannen). 

Meld je vooraf wel even aan via info@ypsilix.nl of bel me op 06-36249670. Een Whatsapp mag ook! 

Mijn yogalessen vragen geen bijzondere specifieke vermogens. Omdat de les zowel in Hilvarenbeek als in Goirle op zolder plaatsvindt, is het wel nodig dat je een trap kunt beklimmen. Het enige wat je verder mee hoeft te nemen is een handdoek en eventueel een flesje water. Voor de eindontspanning is het fijn als je een warme trui of vest meeneemt en sokken. Verder trek je makkelijk zittende kleding aan.

Nu aanmelden

Namasté,

Judith Laros, YpsiliX